top of page

Registrer en profil på 30 sekunder

Om oss

Vi er selskapet som hjelper deg med å finne en ny jobb i helsesektoren i Norge.

Siden 2008 har vi hjulpet helsepersonell fra hele Norden med å komme i kontakt med norske helsetilbydere.

 

Gjennom gode og langsiktige relasjoner med både kunder og ansatte er vi en trygg og pålitelig bemanningspartner innen helsetjenester i Norge.

Norsk identifikasjon

 

For å jobbe i helsevesenet i Norge må du ha norsk legitimasjon i ditt arbeidsfelt, kalt norsk autorisasjon. Vi hjelper deg gjerne med å søke om ID-en, og dekker kostnadene dersom du velger å begynne å jobbe hos oss i Worknorway.

Å jobbe i Norge
 

Arbeidsmessig er det ikke mye som skiller mellom Sverige og Norge. Mange av våre ansatte beskriver imidlertid at de opplever arbeidstempoet som roligere i Norge, og at lønnsnivået blir gunstigere. Som ansatt i Worknorway vil du alltid få tilbud om gratis reise og gratis overnatting i god relasjon til din arbeidsplass. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du er fullt forberedt på ditt nye oppdrag.

Kontakt oss så sender vi deg en bruksanvisning for søknaden!

Dersom du har fullført medisinutdanningen i Skandinavia og har legitimasjon fra et skandinavisk land, er saksbehandlingstiden sjelden lenger enn åtte uker før du mottar din norske legitimasjon. Når du har fått norsk ID, er den gyldig for resten av arbeidskarrieren og du trenger aldri å søke om den igjen. Nå kan du jobbe fritt i Norge på dine egne premisser.

Du søker om ID-en enkelt og greit på Helsedirektoratets nettsider, som du finner HER
 

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du er fullt forberedt på ditt nye oppdrag. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker å vite mer om spennende oppdrag i vårt vakre naboland.

Interessert i oppdrag i Norge?

Takk for meldingen!

Yrkeskategorier vi jobber innenfor

LEGE STUDENTER
TANNLEGE

Se våre ledige stillinger her

WORKNORWAY

Finner du ikke noe interessant der, send inn en spontan søknad!

Jobb med oss!

målnmåln.png

Bli søkbar på 30 sekunder!

Det tar ikke lenger tid å registrere en profil hos oss

Contact
bottom of page