top of page

Jobb som sykepleier i Norge

Behovet for sykepleiere i Norge er større enn noen gang. Siden oppstarten i 2008 har vi hjulpet skandinaviske sykepleiere med å finne drømmejobben i Norge. Gjennom langsiktige relasjoner og historisk meget vellykkede samarbeid med ulike omsorgsleverandører kan vi tilby en lang rekke ulike tjenester over hele landet.

 

Du kan selvfølgelig regne med svært gunstige arbeidsforhold, høy lønn, gratis overnatting og gratis reise. Kontakt oss så kan vi fortelle deg hvilke oppdrag som er aktuelle akkurat nå.

Har du fullført utdanning i Skandinavia og har sykepleier-ID fra et skandinavisk land, er saksbehandlingstiden sjelden lengre enn åtte uker før du mottar norsk ID.

 

Når du har fått norsk ID, er den gyldig for resten av arbeidskarrieren og du trenger aldri å søke om den igjen. Nå kan du jobbe fritt som sykepleier i Norge på dine egne premisser.

For å jobbe som sykepleier i Norge må du ha norsk legitimasjon som sykepleier, kalt norsk autorisasjon. Vi hjelper deg gjerne med å søke om ID-en, og dekker kostnadene dersom du velger å begynne å jobbe hos oss i Worknorway.

 

Kontakt oss så sender vi deg en manual for søknaden!

Du søker om ID-en enkelt og greit på Helsedirektoratets nettsider og du finner den HER

«Som ansatt i Worknorway vil du alltid få tilbud om gratis reise og gratis overnatting i god relasjon til din arbeidsplass.»

Om oss

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du er fullt forberedt på ditt nye oppdrag. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker å vite mer om spennende oppdrag.

Interessert i oppdrag i Norge?

Fyll ut skjemaet og få mer informasjon!

Takk for meldingen!

Kontakta

Intervju med vår sykepleier Peter

Hei Peter, hvem er du?

Jeg er en västgöte som i voksen alder valgte å flytte opp til Stockholm. Jeg startet min karriere som hjelpepleier, men videreutdannet meg til sykepleier. Jeg fikk min ssk ID i 2011. Før jeg begynte å jobbe i Norge jobbet jeg i psykiatrien og i eldreomsorgen i Sverige.

Hva er best med å jobbe i Norge?

Jeg opplever et triveligere og roligere arbeidstempo i Norge. Jeg får også muligheten til å fokusere helt på rollen min som sykepleier og slipper å bruke deler av tiden på andre oppgaver utenfor mitt fagområde.

 

Jeg får mer tid til å faktisk hjelpe pasientene mine. Så synes jeg også at nordmennene er veldig hyggelige og hjelpsomme. Rent økonomisk er Norge også bra, da jeg nå får en betraktelig mye høyere lønn enn jeg hadde tidligere. Det er et helt fantastisk miljø og omgivelser. Naturen her er helt fantastisk.

Har du møtt noen utfordringer?

Jeg trodde språket ville være vanskeligere enn det faktisk var, men nordmennene er veldig hjelpsomme og sørger for at du forstår hva de mener.

«I Norge opplever jeg også at det er færre forstyrrelser i arbeidet og jeg får lov til å fokusere mer på klinisk arbeid»

Hva er den største forskjellen på å jobbe i Sverige og Norge?

Jeg tror det meste er omtrent det samme, men likevel ikke. I Norge har de for eksempel godt utstyr som gjør arbeidet enklere. Jeg opplever også at det er færre forstyrrelser i arbeidet og jeg får lov til å fokusere mer på klinisk arbeid.

 

Jeg synes også at samarbeidet mellom leger, sykepleiere og hjelpepleiere fungerer bedre i Norge.

101021015330_1131538_9e7dd61658268c75061b74fadb0006606bd6120a9e94cb081a6463993e24b92169902

Peter Nilsson

Bein. Sykepleier

 

Hvordan har WorkNorway hjulpet deg?

Jeg og min kontaktperson i Worknorway, Niclas, har hatt et veldig godt samarbeid gjennom hele reisen. Han hjalp meg med å søke om norsk legitimasjon som sykepleier og kom med mange gode tips og triks til mitt første oppdrag i Norge. Niclas arrangerte min reise og overnatting og har siden kontinuerlig støttet meg under oppdraget.

 

"Jeg hadde lenge tenkt på å prøve å jobbe i Norge på et tidspunkt, og Worknorway hjalp meg med å ta steget fra tanke til virkelighet."

Jeg er virkelig imponert over arbeidet hans og synes at alt har blitt håndtert utmerket. Jeg hadde lenge tenkt på å prøve å jobbe i Norge, og Worknorway hjalp meg med å ta steget fra tanke til virkelighet.

 

Nå planlegger jeg å bli i Norge til jeg blir pensjonist.

Intervju

Når du jobber som sykepleier gjennom oss får du:

Meget gode lønnsbetingelser!

Gratis reise

Gratis overnatting

Fleksibilitet: Du jobber når du vil

bottom of page