top of page

Jobb som

Leger i Norge

Velkommen til å jobbe som lege gjennom oss i Worknorway.

 

Vi tilpasser oss dine ønsker og behov og kan tilby et stort antall oppdrag i hele Norge. Du kan selvfølgelig regne med svært gunstige arbeidsforhold, høy lønn, gratis overnatting og gratis reise.

For å jobbe som lege i Norge må du ha norsk legitimasjon som Lege, kalt norsk autorisasjon.

Vi hjelper deg gjerne med å søke om ID-en, og dekker kostnadene dersom du velger å begynne å jobbe hos oss i Worknorway.

 

Kontakt oss så sender vi deg en manual for søknaden!

Har du fullført utdanning i Skandinavia eller Europa og har legitimasjon som lege fra et skandinavisk land, er saksbehandlingstiden sjelden lengre enn åtte uker før du mottar din norske legitimasjon.

 

Når du har fått norsk ID, er den gyldig for resten av arbeidskarrieren og du trenger aldri å søke om den igjen. Du er nå fri til å jobbe som Lege i Norge på dine egne premisser.

Du søker om ID-en enkelt og greit på Helsedirektoratets nettsider og du finner den HER

Om oss

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og sørger for at du er fullt forberedt på ditt nye oppdrag. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker å vite mer om spennende oppdrag i vårt vakre naboland.

Interessert i oppdrag i Norge?

Fyll ut skjemaet og få mer informasjon!

Takk for meldingen!

Intervju med vår lege Andreas

Hei Andreas, hvem er du?

Jeg er en 38 år gammel lege med en doktorgrad. Jeg bor i Oslo, og studerte ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Akkurat nå jobber jeg som stabslege ved et legekontor utenfor Kirkenes i Nord-Norge.

Du jobber for tiden som innleid Lege via Worknorway, hvordan synes du samarbeidet fungerer?

Jeg er veldig fornøyd med alt, fra start til slutt. De har vært hjelpsomme, tilgjengelige og engasjerte gjennom hele prosessen. Jeg har fått en fin bolig i nært forhold til arbeidsplassen og trives veldig godt i oppdraget mitt. Jeg har ingenting å klage på og er veldig fornøyd med det hele.

Hvordan har WorkNorway hjulpet deg?

Worknorway hjalp meg med å ta det første skrittet i arbeidet med bemanning. Jeg har aldri jobbet i et bemanningsselskap før. Jeg kom i kontakt med Worknorway og fikk raskt presentert en flott mulighet, hvor jeg relativt umiddelbart kunne starte et nytt oppdrag. Alt har siden fungert veldig bra og jeg er veldig fornøyd med min beslutning om å starte samarbeidet med Worknorway.

 

1516465533047.jpeg

Andreas Mellbye

Doktor

 

"Jeg ønsker definitivt å fortsette samarbeidet med Worknorway i fremtiden og kan på det varmeste anbefale andre leger i Norge å begynne å jobbe for dem"

Intervju
Kontakta

Når du jobber som lege gjennom oss får du:

Meget gode lønnsbetingelser!

Gratis reise

Gratis overnatting

Fleksibilitet: Du jobber når du vil

bottom of page