top of page

REFERANSER

Fornøyde kunder og fornøyde medarbeidere

Ikke bare lytt til det vi sier. La våre kunder og ansatte fortelle oss hvordan det er å jobbe med oss.

Nedenfor finner du referanser fra fornøyde kunder og fornøyde konsulenter.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg å finne det du leter etter!
kontakt oss

REFERANSER

«VI HAR BRUKT WORKNORWAY I REKRUTTERINGSPROSESSEN FOR FASILITETSLEDERE, OG DET VAR ET POSITIVT SAMARBEID. VI VIL SPESIELL MERK OPPFØLGINGEN VI FÅR FRA WORKNORWAY "

BERNT-JØRAN REINHOLTSEN / KONSERN  / SECORA AS

«WORKNORWAY ER EN ENKEL MÅTE Å HEVE SYSTEMUTVIKLERE FRA SVERIGE, OG DET FUNGERET BRA FOR OSS. VI FIKK AKKURAT PERSONEN VI HADDE BRUKT  :-) "

ØYSTEIN K. SELBEKK / UTVIKLINGSLEDER / VISBOOK AS

«JEG HAR JOBBET I WORKNORWAY UT PÅ OPPDRAG NÅ I ÅTTE  MÅNEDER OG HAR BARE GODT Å SI OM SELSKAPET. NÅR DU SKAL PÅ MISJON LANGT HJEMMEFRA, ER DET VIKTIG Å FØLE DU TRYGG. WORKNORWAY-TEAMET HAR VIRKELIG LYKKES. "

MATS KARLSSON / LAGSBASE / OPPGAVEBYGG

«VI PRØVTE WORKNORWAY Å REKRUTTERE INGENIØRER FRA SVERIGE TIL  VÅR MOBILAPPLIKASJONSUTVIKLERPOSISJON. SVARET ER VELDIG BRA, OG VI LETER EN INGENIØR. VÅR FØRSTE ERFARING MED WORKNORWAY HAR VÆRT POSITIV, OG VI VIL DEFINITIVT BRUKE DERES TJENESTER I FREMTIDEN. "

ENDRE RINDALSHOLT / DAGLIG LEDER / NORDISK HALVLEDER

"TA KONTAKT LIKE FØR HELG, OG ALLEREDE PÅ MANDAG HADDE VI FLERE RELEVANTE BETONGARBEIDERE. RASK BEHANDLING, UTROLIG RASK LEVERING OG DE HOLDER DET DE LOVER. JEG KAN DEFINITIVT ANBEFALE ARBEIDSREGLER"

BIRGER POLLEN / DAGLIG LEDER / BIRGER POLLEN & CO AS

"VI BRUKT WORKNORWAY TIL Å REKRUTTERE LEGER OG ADDITIKOLOGER. VI FIKK MANGE RELEVANTE KANDIDATER. OPPFØLGING AV WORKNORWAY VAR EFFEKTIV OG GOD. VI KAN ANBEFALE ARBEIDSNORWORK MED REVISOR"

ANITA SÖRNES / DAGLIG LEDER / 12 STEG KLINIKK  SOM

NO CURE NO LØNN!

KONTAKT OSS
bottom of page